Loading...
Personvernserklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvilken informasjon som samles inn og lagres knyttet til nettstedet www.kickdansestudio.no

Kick Dansestudio AS er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Behandling av personopplysninger på www.kickdansestudio.no

Virksomhetens eiere har ansvar for Kick Dansestudio AS sine behandlinger av personopplysninger på www.kickdansestudio.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med registrering og påmeldinger til danseklasser. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

KickIT AS er Kick Dansestudio AS sin databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. KickIT AS er også vår driftsleverandør for kickdansestudio.no.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun virksomhetens eiere og KickIT AS som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom Kick Dansestudio AS og KickIT AS regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Sensitive personopplysninger

Vi henstiller alle til å ikke sende inn sensitive opplysninger i våre innmeldingsskjema.

Sensitive personopplysninger er opplysninger om rasemessig eller etnisk bakgrunn, eller politisk, filosofisk eller religiøs oppfatning, at en person har vært mistenkt, siktet, tiltalt eller dømt for en straffbar handling, helseforhold, seksuelle forhold eller medlemskap i fagforeninger. (Forklaring er hentet fra Datatilsynet sine nettsteder)

Datainnsending

Alle datainnsending blir sendt over en sikker protokoll (SSL) til vår leverandørs dataserver i Microsoft Azure.

Registrering og påmelding

Når du registrerer deg ber vi deg om at du oppgir navn, fødselsdato, e-post, mobilnummer og adresse. Dersom du er under 18 år, vil vi be deg om at du får en foresatt til å fylle inn og godkjenne registreringen, og fylle inn foresattes navn i det ekstra feltet som vil bli synlig ved inntasting av fødselsdato.

Vi kan bruke e-post og telefonnummer til å sende ut informasjon fra Kick Dansestudio AS vedrørende semesterstart, oppdatert status på dine påmeldinger, informasjon angående forestillinger, informasjon ved endringer i timeplan, glemt passord/kundenummer funksjonalitet og utsending av fakturapåminnelser (dersom du har gitt samtykke til dette).

Adresse blir brukt til å sende ut faktura per brev dersom du ikke har gitt samtykke til at vi kan sende ut per e-post eller SMS.

Resterende opplysninger blir brukt for å identifisere en elev ved fremmøte hos Kick Dansestudio AS sine timer, samt til å enklere lage et best mulig tilbud basert på alderstrinn.

Alle medlemmer ved Kick Dansestudio plikter til å oppgi ny adresse ved flytting, samt oppdatere e-post adresse og telefonnummer ved eventuelle endringer.

Rettigheter

De som er registrert i et av Kick Dansestudio AS sine systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Kick Dansestudio AS ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Cookies (informasjonskapsler)

.AspNet.Consent

Dette er en cookie som holder kontroll på om du har godtatt at vi lagrer cookies på din nettleser eller ikke. (Popup ved første gangs besøk)

.AspNetCore.Antiforgery

Dette er en cookie som hindrer at folk kan gjøre autentiserte kall utenfor websiden.

.AspNetCore.Identity.Application

Dette er en cookie som holder rede på om du er innlogget eller ikke. Dersom du klikker "husk meg" i det du logger inn, vil du også være innlogget dersom du lukker ned nettleseren. Denne informasjonen lagres i denne cookien.

ai_user

Denne cookien er knyttet til Microsoft Application Insights, som websiden benytter til å hente statistisk bruk av vår applikasjon. Dette hjelper oss å holde oversikt over hvor mange unike brukere som har besøkt vår nettside

Kontaktinformasjon

Nordalveien 96, 4250 Kopervik

97 17 77 89

post@kickdansestudio.no