Vennligst vent

Personvernserklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvilken informasjon som samles inn og lagres knyttet til nettstedet www.kickdansestudio.no

Kick Dansestudio AS er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Behandling av personopplysninger på www.kickdansestudio.no

Virksomhetens eiere har ansvar for Kick Dansestudio AS sine behandlinger av personopplysninger på www.kickdansestudio.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med registrering og påmeldinger til danseklasser. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

KickIT AS er Kick Dansestudio AS sin databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. KickIT AS er også vår driftsleverandør for kickdansestudio.no.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun virksomhetens eiere og KickIT AS som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom Kick Dansestudio AS og KickIT AS regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Nettstatistikk

Sensitive personopplysninger

Vi henstiller alle til å ikke sende inn sensitive opplysninger i våre innmeldingsskjema.

Sensitive personopplysninger er opplysninger om rasemessig eller etnisk bakgrunn, eller politisk, filosofisk eller religiøs oppfatning, at en person har vært mistenkt, siktet, tiltalt eller dømt for en straffbar handling, helseforhold, seksuelle forhold eller medlemskap i fagforeninger. (Forklaring er hentet fra Datatilsynet sine nettsteder)

Datainnsending

Alle datainnsending blir sendt over en sikker protokoll (SSL) til vår leverandørs dataserver i Microsoft Azure.

Registrering og påmelding

Når du registrerer deg ber vi deg om at du oppgir navn, fødselsdato, e-post, mobilnummer og adresse. Dersom du er under 18 år, vil vi be deg om at du får en foresatt til å fylle inn og godkjenne registreringen, og fylle inn foresattes navn i det ekstra feltet som vil bli synlig ved inntasting av fødselsdato.

Vi kan bruke e-post og telefonnummer til å sende ut informasjon fra Kick Dansestudio AS vedrørende semesterstart, oppdatert status på dine påmeldinger, informasjon angående forestillinger, informasjon ved endringer i timeplan, glemt passord/kundenummer funksjonalitet og utsending av fakturapåminnelser.

Adresse blir brukt til å sende ut faktura per brev.

Resterende opplysninger blir brukt for å identifisere en elev ved fremmøte hos Kick Dansestudio AS sine timer, samt til å enklere lage et best mulig tilbud basert på alderstrinn.

Alle medlemmer ved Kick Dansestudio plikter til å oppgi ny adresse ved flytting, samt oppdatere e-post adresse og telefonnummer ved eventuelle endringer.

Rettigheter

De som er registrert i et av Kick Dansestudio AS sine systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Kick Dansestudio AS ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Cookies

.ASPXAUTH, ASP.NET_SessionId

Disse cookiene er standard-cookier som brukes for å huske valg du gjør på kickdansestudio.no. De slettes automatisk når nettleserøkten avsluttes. Innholdet i cookiene er et tilfeldig opprettet identifiseringsnummer og informasjon om valg du har gjort.

Microsoft Azure ARRAffinity

Denne informasjonskapselen brukes av Microsoft for nettsider som ligger på Windows Azure Cloud Platform.
Våre nettsider blir lagret i en skyløsning hos KickIT AS, på mange ulike serverinstallasjoner. Når du besøker nettsidene våre sørger denne informasjonskapselen for at du blir sendt til den samme serveren for hver ny underside du besøker. Informasjonskapselen inneholder tilfeldige men unike verdier som slettes når du lukker nettleseren. Den inneholder ingen personlig informasjon.

Kontaktinformasjon

Nordalveien 96, 4250 Kopervik

97 17 77 89

post@kickdansestudio.no